Gemma Missie & Visie Onderwijs Programma Links Contact & Route

Cecilia Magnus


Na haar studies Germaanse Filologie heeft Cecilia Magnus jarenlang lesgegeven in het middelbaar, vele jaren als dramadocent, en daarnaast was zij gefascineerd door het menselijk functioneren, en bijzonder geïnteresseerd in hoe je veranderingsprocessen kan faciliteren. Haar opleiding in Neuro-linguïstische Programmatie reikte daar heel wat middelen voor aan.

In 2010 richtte zij Gemma op, een vzw die zich inzet voor het bevorderen van harmonie en verbinding. Sindsdien geeft zij trainingen in Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg, en nodigt internationale trainers.

In 2013 ontdekte zij Stembevrijding van Jan Kortie, en volgde vol enthousiasme zijn 2-jarige opleiding in Amsterdam. Ze voelde opnieuw de verbinding die zingen kan brengen, zoals ze die ook gekend had in het grote gezin waarin zij opgroeide, Nu geeft ze zelf sessies Stembevrijding, nodigt Jan Kortie en andere Stembevrijders uit in Antwerpen om zo veel mogelijk mensen deelgenoot te laten zijn van het zalig gevoel zich al zingend te kunnen uiten en zich verbonden te weten.

Daarnaast coördineert ze Gemma dat nog allerlei andere boeiende activiteiten organiseert.

Terug