Gemma Missie & Visie Onderwijs Programma Links Contact & Route

Stem en verbinding

 

We hebben allemaal een stem meegekregen die met niets of niemand anders vergelijkbaar is. Onze stem weerspiegelt wie we zijn, hoe we ons voelen en hoe we in het leven staan.

Onze stem is het meest persoonlijke expressiemiddel dat we bezitten... en toch beperken we onszelf vaak in ons uiten en in onze expressie.

Ingehouden emoties, spanningen, oude pijn, angst voor afwijzing,... zorgen ervoor dat we ons inhouden en onze stem niet meer vrij laten weerklinken. Daarmee verliezen we een deel van onze vrijheid, net omdat onze stem zo dicht ligt bij wie we werkelijk 'zijn' vanbinnen.

In deze introworkshop maak je op een laagdrempelige manier kennis met het stemwerk van de Franse stempedagoog Jean-René Toussaint.

We doen allerlei eenvoudige oefeningen waarin je contact gaat maken met je eigen stem en met de stem van de ander, zonder oordeel of verwachting. Stemwerk biedt je een reis doorheen geluid, beweging, massage en luisteren.

Je gaat ontdekken en ervaren hoe het werken met de stem je verbindt met je diepere binnenste en het contact met de ander authentieker maakt.

Help! Ik kan niet zingen.

Geen probleem, we gaan helemaal niet zingen. We werken met klank en geluid.

 

Meer info : www.elscardinaels.be

 

 

Terug